Hva er Åsnes Academy?

Åsnes Academy er et forum og en digital bibel for alle som elsker friluftsliv. Enten du er erfaren, eller skal legge ut på din første overnattingstur alene – så skal du kunne finne råd og informasjon hos oss. Vårt løfte til deg er at vi skal skape og tilrettelegge for ekte naturopplevelser og frihet. Åsnes Academy vil være i kontinuerlig utvikling, og vi vil ta i mot spørsmål fra deg med åpne armer. Er det noe du lurer på eller vil at vi skal skrive om, lage en video, eller lage et kurs om – si ifra, så skal vi gjøre vårt beste for å imøtekomme dine ønsker!

Mer tilgjengelig informasjon, gjør det mindre skremmende å dra på tur!

Vi i Åsnes har i alle år hatt som mål og bærende ide at vi skal gi deg vektøyene du trenger til å utforske og utfordre egne grenser i ekte, vill natur. Slik sett er vi veldig heldig i Norge, som har naturen så tett på oss. Naturen er lett tilgjengelig for alle.

Siden Åsnes først begynte å lage ski tidlig på 1900-tallet, har verden vært i endring. Men naturen er her fortsatt, og det kommer den til å være i lang tid så lenge vi tar vare på den og bruker den. Vi tror, og vet, at jo mer man bruker naturen – jo mer glad og beskyttene blir man ovenfor den. Det betyr også at man naturlig vil søke mer ut i naturen jo mer man blir glad i den. Slikt er terapi for sjelen i en ellers hektisk hverdag. Men vi vet også at det for mange oppleves litt skummelt og overveldene å gi seg i kast med turer og miniekspedisjoner. Derfor finnes Åsnes Academy!

Utover en uendelig strøm med informasjon på denne nettsiden, vil vi også etter hvert kunne tilby:

Opplæring i butikk
“Best in class” personlig opplæring for sportsbransjen
Treningssamlinger/basecamps
Foredrag
Virituell opplæring
Kurs og foredrag for nybegynnere
Tilgang på verdens beste ekspertise (bokstavelig talt)